2017. május 28., vasárnap

AKCIÓ Crosman 1911 Co2 patronos légpisztoly - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

LEÁRAZTAM! MOST HIHETETLENÜL OLCSÓN JUTHAT HOZZÁ! ENNYIÉRT SEHOL SEM LEHET BESZEREZNI!
A Crosman 1911 légpisztoly, a legendás M 1911-es Colt öntöltő pisztoly mintájára készült, melyet az amerikai hadsereg is rendszeresített. A klasszikus vonalvezetésű fegyver igen népszerű a fegyverrajongó körében, melyhez számos mozifilm is hozzájárult. A Crosman 4. 5-ös kaliberű Co2 patronnal működő légpisztolya formailag nagyon hasonlít az eredetihez. Kivehető fém tárjába 20 db acél BB golyó tárazható. Félautomata működésű, a lövés kiváltásához csak az elsütőbillentyűt kell meghúzni. A fegyver szánja alatt Weaver szereléksín kapott helyet, melyre fegyverlámpa, lézercélzó szerelhető fel. A fegyver elsütőszerkezete csak revolverező üzemmódban DAO (Double Action Only) használható.
Használata mindazok számára ajánlott, akik kedvelik a hobbylövészetet, szeretnének egy klasszikus formájú fegyvert maguknak, de nem rendelkeznek a megszerzéséhez szükéges engedéllyel! A pisztoly 18 éves életkor felett szabadon megvásárolható, zárt magánterületen belül használható.
Műszaki adatok:
- tartós ABS műanyagból készült kivitel
- kalibere: 4. 46 mm
- tárkapacitás: 20 db
- elsütőszerkezet: kizárólag kettős működés (DAO)
- hossza 202 mm
- tömege: 380 g
A fegyverre 1 év garanciát vállalok! Szállítás azonnal raktárról! A fegyverhez Co2 patron, Umarex, Walther és HK gyártmányú BB golyó, hónaljtok, pellgunoil és sok más egyéb kiegészítő is rendelhető!


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 10:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése